gtag('config', 'G-19L158EH6M');

Senaste nytt

Snyggaste flugan till den moderna Hunden!

Nyhet är denna fina Fluga i sammet från Kentucky Dogwear! Finns i tre olika färger och i olika storlekar. För endast 155 kr får den en riktigt snygg detalj till din bästa vän.

Se mer här!

Läs mer →


Vi är stolta att sälja produkter från Esmergot.

Vi säljer nu den populära salvan Derma Protection samt De underbara schampotvålarna från Esmergot. Det känns bra att sälja svensktillverkade produkter som inte har några konstiga tillsatser. Derma Protection Dog är en lugnande och mjukgörande salva för hundar. Den är utmärkt som sårsalva och  lindrar effektiv hudbesvär såsom klåda, svamp, sprickor, irriterade trampdynor och tassar, torrfläckar, rodnad och eksem. Den fungerar lika bra till människor som era djur. Jag har provat själv och är mycket nöjd med resultatet. Alla våra schampotvålar är handtillverkade i Sverige och 100% naturliga och ekologiska. Vi har tagit stort hänsyn till hundar och hästars luktsinne...

Läs mer →


Nyhet i shoppen!

Inom kort kommer vi att bli återförsäljare av det populära svenska märket Metizo Deizgne. Handsydda produkter med bästa komfort för din hund. Håll utkik i shoppen för att ta del av vårt nya fina utbud.

Läs mer →


Lexie trivs i sitt nya hem!

Lexie flyttade för ett tag sedan och har fått ett nytt fint stall med andra käppisar. Lexie verkar trivas bra och det är vi så glada för!

Läs mer →


Smulan & Lola

Smulan och Lola har fått flytta till samma hem där de blir väl omhändertagna av sin nya ägare som är två systrar. Tack för att ni tar hand om Lola och Smulan på bästa sätt!

Läs mer →